Lifestyle

Lady Gaga je filmu "Zvijezda je rođena" posvetila golemu tetovažu

Autor: Žene.ba
Lady Gaga je filmu "Zvijezda je rođena" posvetila golemu tetovažu

Iako je do sada već odigrala nekoliko manjih uloga u filmovima, za Lady Gagu film "Zvijezda je rođena" prvo je pravo glumačko iskustvo koje joj je donijelo puno više nego što je očekivala.

Osim što je nominirana za Oscar u kategoriji za najbolju žensku glavnu ulogu, Gaga je osvojila brojne nagrade i priznanja na temelju ovog filma. Upravo taj veliki uspjeh i nezaboravna iskustava koje joj je donio ovaj film Gagu su potaknuli da filmu posveti golemu tetovažu.

Pjevačica je tetovirala ružu koja se penje uz kralježnicu te natpis "La vie en rose" što je ime pjesme koja joj je donijela ovu ulogu. Bradley Cooper joj je nakon što ju je čuo kako izvodi upravo tu pjesmu odlučio ponuditi ulogu, a istu je pjesmu otpjevala i na početku filma.

https://www.instagram.com/p/Bt375OflK2f/?utm_source=ig_embed

"Sretno vam Valentinovo. Nazdravljam novom tetovažom 'La vie en rose'. Moja kralježnica je postala ruža", napisala je ispod fotografije.

Osim ovom, Gaga je tijelo odlučila ukrasiti još jednom tetovažom koja je na prvu uznemirila njezine obožavatelje jer je bila neispravna.

Na podlaktici je istetovirala drugu tetovažu s notama koje je umjesto pet linija imalo samo četiri na što su je obožavatelji odmah upozorili. Nedugo nakon premijernog pokazivanja tetovaže, Gaga je pokazala novu, prepravljenu tetovažu s pet linija i dodala: "Muzička kriza otklonjena. Previše tekila rezultiralo je zaboravljanjem pete linije. Evo prave stvari."

https://www.instagram.com/p/Bt4DMuRlH8G/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bt4Eef2l9Cu/?utm_source=ig_embed

Žene.ba