Lifestyle

Liam Payne: Pjevač samo dva mjeseca nakon prekida nastavio dalje

Autor: Žene.ba

Čini se da bivši član benda  One Direction, Liam Payne, nedavni raskid s  11 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole odlično podnosi. Naime, kako piše Mirror, Liam je viđen u društvu lijepe manekenke Cairo Dwek, a izvor je za spomenuti portal otkrio da su tokom večere bili izuzetno blisku.  Također se doznalo i to kako su se upoznali u jednom ekskluzivnom restoranu, nakon čega ju je Liam odmah zapratio na Instagramu i lajkanjem njenih fotografija pokazao da je zainteresovan.

– Očito je da ju je Liam vidio te večeri pa je pokušao dobiti njenu  pažnju. Kada je bio s Cheryl nije pratio niti jednu djevojku – rekao  je izvor.

https://www.instagram.com/p/BlsEAENA02v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Podsjetimo,  Cheryl Cole i Liam Payne su prije dva mjeseca preko svojih Twitter profila poručili da su zajedničkim dogovorom odlučili okončati svoju vezu nakon što su dvije i po godine proveli zajedno. Par se upoznao na snimanju  emisije “The X Factor” 2008. godine kada se Liam prijavio kao kandidat showa, dok je Cheryl bila članica žirija. Svoju su vezu započeli 2016., a prošle su godinu dobili sina Beara.

https://www.instagram.com/p/BltDn1ZhczX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Azra.ba