Lifestyle

Ljeto uz Pikaboo shop

Autor: Žene.ba

„Drugačiji od drugih“ – ovo su riječi koje najbolje opisuju Pikaboo web shop. Ako još uvijek niste posjetili njihov web shop, sada je pravo vrijeme. Želite li se pripremiti za nadolazeće ljeto, kupiti nezaboravni poklon za vaše mališane koji se pamti cijeli život ili pak urediti vaš dom najmodernijim detaljima, sve to možete pronaći u Pikaboo shopu.

Veliki i šareni luftići veliki su hit još od prošle godine, a čini se kako će nas veseliti i ovog ljeta. Ako do sad niste uživali u čarima šarenih luftića, ne brinite. Još uvijek imate vremena nabaviti najtrendi dodatak ljeta na vrijeme. Šareni i veseli luftići na napuhavanje svoju popularnost najviše mogu zahvaliti slavnim ljepoticama koje su svoje uživanje s trendi ljubimcima podijelile na društvenim mrežama. Nakon mnogobrojnih fotografija s roza flamingosima, komadima pizze, predivnim šarenim sladoledima, luftići su preplavili prekrasne jadranske plaže. Postali su totalni ljetni hit te pokazali kako osim djece i odrasli mogu uživati u ljetnim rekvizitima.

Vaši najmlađi ovoga ljeta mogu uživati u najnovijim modelima autića na akumulatore te plijeniti pažnju na plažama. Mnogi se još uvijek bore s odlukom što pokloniti mališanima za rođendan, a da isto pamte cijeli život. Uz Pikaboo autiće na akumulatore to više neće biti problem. Autić dijete može samostalno voziti ili njime može upravljati roditelj putem daljinskog upravljača. Neki od brendova koji se nude na web shopu su: Ford, Audi, Mercedes, BMW, Porsche i ostali.

Pikaboo shop za je za vas pripremio i razne pogodnosti, kao što su pikaboodovi te popusti prilikom prijave na njihov newsletter.

Story.hr