Lifestyle

Ljubavna priča Rafaela Nadala i njegove supruge Mery

Autor: Žene.ba
Ljubavna priča Rafaela Nadala i njegove supruge Mery

Rafael Nadal i njegova supruga Mery Perello prošle godine postali su roditelji, dobili su dječaka.

Rafa i Mery zajedno su od tinejdžerskih dana, a vjenčali su se prije četiri godine. Veza Rafaela Nadala i Mery, koja traje dugih 17 godina, jedna je od najprivatnijih i najzdravijih ljubavnih priča u svijetu sporta, a tek prošlog mjeseca, par je objavio da čeka svoje prvo dijete.

Njih dvoje su se upoznali u Španiji kada su bili tinejdžeri. Prema novinskoj agenciji 24/7, Nadalova mlađa sestra, Marija Izabel, pohađala je istu školu kao Perello i upoznala je sa Rafaelom. Par je počeo da se zabavlja 2005. godine, samo četiri godine nakon što je Nadal počeo tenisom da se bavi profesionalno.

O njegovoj ženi se vrlo malo zna. Iako se pojavljuje na teniskim mečevima kako bi podržala svog muža, ona uglavnom više voli da se kloni društvenih mreža i da svoj život drži privatnim.

– Više volim da ne govorim mnogo. Ja tako funkcionišem, i to je ono što radi za Rafaela i mene kao par. Ne bismo mogli drugačije – istakla je, piše Azra.

Rafael takođe osjeća da ima odgovornost da svoje lične odnose drži podalje od pažnje, radije samo da objavljuje o svojoj karijeri.

(Žene.ba)