Lifestyle

'Ma gdje ste to našli?!' HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tokom intervjua

Autor: Žene.ba
'Ma gdje ste to našli?!' HRT-ova voditeljica šokirala Dinu Merlina tokom intervjua

Voditeljica HRT-a Antonia Ćosić je u svoju emisiju "U fokusu" pozvala bh. pjevača Dinu Merlina, a na početku intervjua ga je poprilično iznenadila.

"Dobar dan, poštovani gledaoci. Započinjemo stihovima: 'Još samo malo i ljeto će proći i nikada više ja neću ti doći da se divim ljepoti i sjaju tvoje kose, da me ludi vali samo tebi nose.' To su prvi stihovi pjevača koji je u sljedećih 40 i nešto godina, nakon što je napisao ove stihove, napisao hit singlove, hit albume, rasprodao stadione i arene. Ove jeseni je rasprodao i četiri zagrebačke arene", započela je Ćosić intervju s Merlinom.

Za sve koji su me pitali, evo čime sam iznenadila Dinu Merlina što misliš, kako se njemu svidjelo iznenađenje? @Dino Merlin “U fokusu” na @HRT Moj Je Život Švicarska - Dino Merlin

"Dobar dan, bolje vas našao. Prvo mi morate reći odakle vam ti stihovi jer sam ih ja stvarno napisao i ne sjećam se da sam ih ikad objavio", zanimalo je Merlina.

Ćosić je objasnila kako je ove stihove pronašla u dokumentarcu "Sredinom" koji govori u Merlinovom životu i karijeri, a objavljen je prije šest godina.

"Treba uvijek dobro istraživati i pripremiti se za gosta.To je i znak poštovanja prema gostu u emisiji", rekla je kasnije u objavi na društvenim mrežama mlada novinarka.

Ovaj isječak iz emisije je u manje od 24 sata prikupio više od 500.000 pregleda na TikToku, a mnogi su pohvalili Antoniju zato što se jako dobro pripremila za intervju.

Žene.ba