Lifestyle

Mango ima haljinu sezone

Autor: Žene.ba
Mango ima haljinu sezone

https://www.instagram.com/p/Biyj4IIFid0/?utm_source=ig_embed

Udobne i elegantne, prozračne haljine od laganih materijala stvorene su za ljetnu sezonu. S onim najtoplijim danima ispred nas, potraga za savršenom ljetnom haljinom je počela. Od omiljenih klasika kojima se uvijek rado vraćamo do novih trendi modela i silueta koji u jednom komadu donose osvježenje i efektan izgled, modne kuće, dizajneri i brendovi ponudili su svaki model koji možemo poželjeti ove sezone. Ipak, samo nekoliko modela istaknulo se među onim najpoželjnijim komadima koje ćete htjeti zgrabiti s police prije no što nestanu. Jedan od njih je šarmantna Mango haljina koju su popularne trendseterice već otkrile i dodale svojoj ljetnoj garderobi.

NAJPOŽELJNIJA MANGO HALJINA SEZONE

https://www.instagram.com/p/Biwh3u3FAt7/?utm_source=ig_embed

Najpoželjnija Mango haljina sezona donosi savršeni spoj jednostavne siluete, midi dužine, prozračnog lana i svestrane tamnoplave boje. Iako ima mnogo klasičnih elemenata, ova divna Mango haljina daleko je od klasičnog – trendi detalji poput otvorenih leđa i širokih naramenica, prekriženih na leđima te kontrastnih gumbi donose joj vrlo moderan izgled koji iako ove sezone sigurno možemo svrstati među trendi modele, sljedeće ljeto nosit ćemo bez obzira na trendova koje će spremiti sljedeća ljetna sezona.

https://www.instagram.com/p/BjWf7HiFZO3/?utm_source=ig_embed

Savršena za dnevne ljetne kombinacije, Mango haljina koja polako nestaje s polica odlično će izgledati uz tenisice, espadrile i sandale s potpeticom, nošena sama, s cool T-shirtom ili romantičnom košuljom ispod.

Jednu najpoželjnijih i najdivnijih haljina ove ljetne sezone pronađite u Mango dućanima i web shopu.

Journal.hr