Lifestyle

Maštamo o jackpotu: Zavirite u kuću Sandre Bullock s pogledom na pješčanu plažu

Autor: Žene.ba

Većina nas o vilama u kakvima žive holivudske zvijezde može samo maštati, ali život je nepredvidljiv pa se, ko zna, jednoga dana možda i probudimo u "king-size" krevetu u kući sa sedam spavaćih soba, s pogledom na pješčanu plažu... Upravu takvo zdanje ima Sandra Bullock koje je slavna glumica odlučila prodati.

Sandra Bullock posjed na kojem ima dvije kuće kupila je 2001. godine za 4,5 miliona dolara, a sada ga prodaje za 6,5 miliona dolara. Veličanstveno zdanje nalazi se na otoku Tybee, gradiću u blizini Savanne u američkoj državi Georgiji poznatom po širokim pješčanim plažama.

I kuće Sandre Bullock imaju pogled na pješčanu plažu i ocean što ih čini još primamljivijima za kupce. Kuće se nalaze na površini od 11,129 metara četvornih, a u posjed spada i dio plaže dugačak 60 metara. Veća rezidencija ima nešto više od 300, a manja 264 četvornih metara. Ukupno se u obje kuće nalazi sedam spavaćih soba i pet kupaonica.

Interijer kuća uređen je u vrlo ugodnom, opuštajućem stilu svijetlih boja i s obiljem prirodnih materijala. U jednoj spavaćoj sobi oko kreveta postavljene su zavjese u obliku baldahina koje omogućavaju veću privatnost i još ugodniji san. Na prvi pogled mami i velika terasa na kojoj se nalaze pleteni naslonjači, kauči i viseća ležaljka. A tek bazen tirkizne boje koji se nalazi ispred jedne od kuća...

Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali
Zadovoljna.hr