Lifestyle

Meghan Markle dobila uzbudljiv zadatak koji nema veze s kraljevskim dužnostima

Autor: Žene.ba

Čini se da su se godine pisanja bloga "The Tig" isplatile jer će upravo Meghan Markle biti gošća-urednica septembarskog izdanja Voguea.

Zašto je ovo velika stvar?

Naime, septembarsko izdanje ovog prestižnog časopisa jedno je od najvažnijih u svakoj godini jer diktira trendove za nadolazeću jesen i zimu i na njemu se radi i po nekoliko mjeseci.

Vojvotkinja od Sussexa će stoga nakratko zanemariti svoje kraljevske dužnosti te će se posvetiti uređivanju Voguea za koji će ekskluzivno i pozirati te napisati tzv. "članak mišljenja".

Meghan će sama izabrati temu o kojoj želi pisati, a mnogi se nadaju da će se bazirati na njezinoj navodnoj svađi s Kate ili njezinom odnosu s Donaldom Trumpom koji ju je jednom prilikom prozvao "odvratnom".

Također, vojvotkinja će imati priliku pozvati žene koje prema njezinom mišljenju mijenjaju svijet da napišu eseje o kojoj god temi žele, a da se pretpostaviti da bi njezine dobre prijateljice Priyanka Chopra Jonas i Serena Williams mogle biti odabrane.

Mnogi nagađaju da će se na fotkama prvi put pojaviti i Archie, njezin i Harryjev sin, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego strpljivo pričekati izlazak ovog uzbudljivog izdanja britanskog Voguea pod uredničkom palicom vojvotkinje!

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu