Lifestyle

Meghan Markle: "Dosadno" izdanje za prigode u kojima se ne smije privlačiti pažnja

Autor: Žene.ba

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa prisustvovali su dodjeli nagrada WellChild održanoj u londonskom hotelu Royal Lancaster.

Ova nagrada koju dodjeljuje istoimena humanitarna organizacija svake godine slavi inspirativnu djecu i mlade koji se bore s najtežim bolestima te ljude iz područja zdravstva, socijalne skrbi i obrazovanja koji im u tome pomažu.

Princ Harry pokrovitelj je humanitarne organizacije WellChild od 2007. godine, a ovaj put na dodjelu ga je dopratila supruga Meghan.

Ovaj put Britanci nisu imali prigovor na odjevnu kombinaciju lijepe vojvotkinje. Dapače, pohvalili su njezinu odluku da nosi odjevne komade kojima neće privući pažnju i tako je usmjeriti na hrabre dobitnike nagrade.

Dokazala je da se prilagodila odijevanju u skladu s prigodom dok istovremeno drži do svog osobnog stila, a današnja ceremonija nije bila iznimka. Iako bi svijetla haljina nekog novog dizajnera ukrala show, odabravši jednostavan i minimalan look Meghan se pobrinula da sva pažnja ostane na mladima, piše Telegraph.

Hlače, sako i salonke modne kuće Altuzzara, top skandinavskog brenda Deitas te torbica dizajnerice Stelle McCartney sačinjavaju ovo naoko „dosadno“ izdanje koje možda i nije uzbudljivo u modnom smislu, ali definitivno je nepobjedivo u svim prigodama u kojima želimo izgledati decentno i elegantno.

Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild
Zadovoljna.hr