Lifestyle

Meghan Markle kao da je oduvijek bila dio kraljevske porodice: Ne skida osmijeh sa lica!

Autor: Žene.ba
Meghan Markle zablistala je krem haljini na prvom službenom zadatku kao vojvotkinja od Sussexa, a s nje pogled nije skidao njezin ponosni suprug.

Princ Harry i Meghan Markle nakon vjenčanja slave još jedan važan dan u kraljevskoj obitelji.

Naime, ostali su u Londonu kako bi uveličali proslavu 70. rođendana princa Charlesa koji se slavio u vrtu Buckinghamske palače.

Novopečeni mladenci odgodili su medeni mjesec jer su htjeli iskazati poštovanje Charlesu. Na zabavi je bilo više od šest tisuća ljudi. Pio se čaj, a servirani su sendviči od krastavaca.

Vojvotkinja od Sussexa je blistala na svečanosti na kojoj se puštala glazba, demonstrirale vježbe kraljičine garde i prikupljala sredstva za razne humanitarne organizacije.

Nova punopravna članica kraljevske obitelj bila je nasmiješena od uha do uha, a zablistala je u krem haljini i šeširu zbog kojeg je kosu skupila u nisku punđu. Harry je pomno pazio na svoju popularnu suprugu.

Meghan je nakon rođendana uz kraljicu otišla nazočiti Sajmu cvijeća u londonskom Chelseaju, a početkom ljeta će s Harryjem poći u Dublin. Put u Australiju bit će njihovo prvo veliko službeno putovanje nakon vjenčanja. Sydney je u listopadu domaćin Invictus igara. Kraljica je prije vjenčanja unuka zaposlila kao ambasadora mladih Commonwealtha, stoga je Harry i kazao kako će mu posjeti zemljama Commonwealtha biti prioritet.

Gloria.hr