Lifestyle

Meghan Markle: U životu mi je najvažnije biti majka

Autor: Žene.ba
Meghan Markle: U životu mi je najvažnije biti majka

Meghan Markle držala je govor na događanju Summit roditelja: Mentalna dobrobit u digitalnom dobu koje je održano u sklopu Zaklade Archewell, koju je pokrenula sa suprugom, princem Harryjem.

Govorila je o strahovima s kojima se nosi otkako ima djecu, četverogodišnjeg sina Archieja i dvogodišnje kćeri Lilibet.

"Biti majka je najvažnija stvar u mom životu... Osim, naravno, biti žena Harryju. Ali reći ću da sam sretna što su naša još poprilično malena, tako da to nije u našoj bliskoj budućnosti, ali bojim se jer se to nastavlja mijenjati i što će biti pred nama.

Kada si roditelj dani su dugi, a godine kratke. Zabrinjava me, ali mi također daje puno nade i puno energije zbog napretka koji smo postigli u protekloj godini", rekla je Meghan, prenosi Index.

Summit roditelja: Mentalna dobrobit u digitalnom dobu održan je na Svjetski dan mentalnog zdravlja te je pružio podršku porodicama koje su izgubile djecu zbog utjecaja društvenih medija.

Inače, Meghan navodno planira povratak u Hollywood. Izvor za US Weekly rekao je da vojvotkinja od Sussexa "planira svoju reinvenciju", a trenutno s novim timom smišlja strategiju o tome koji će mediji imati najveći utjecaj.

Žene.ba