Lifestyle

Meghan Markle za rođendan je nosila savršenu ljetnu midi haljinu

Autor: Žene.ba
Meghan Markle za rođendan je nosila savršenu ljetnu midi haljinu

Meghan Markle 04.07. je proslavila rođendan u prekrasnoj ljetnoj midi haljini. Otkako je postala vojvotkinja od Sussexa, često je nosila skupe dizajnerske komade pa je pomalo čudno što se za ovu prigodu nije odlučila za istu varijantu. Meghan je od zaruka s Harryjem birala skupu odjeću koju je najprije plaćala sama, a nakon njihova vjenčanja te troškove pokriva kraljevska obitelj.

https://www.instagram.com/p/BmEEpiGhTvg/?tagged=meghanmarklebirthday

Navodno se budžet kraljevske obitelji za odijevanje povećao za 1,7 miliona eura.

Midi haljina s plisiranom suknjom za vjenčanje

Meghan je napunila 37 godina, a osim proslave rođendana, dan bio je rezerviran i za vjenčanje Harryjevog prijatelja iz djetinjstva Charlieja van Straubenzeera i njegove djevojke Daisy Jenkins.

Tom prilikom fotografi su snimili i Meghanin rođendanski outfit, koji je ujedno bio i outfit za vjenčanje. Dok je Harry bio zauzet obavezama oko prijateljeva vjenčanje, Meghan se družila s drugima ispred crkve.

Odlučila je odjenuti midi haljinu, koja je u gornjem dijelu bila poput košulje bez rukava, a donji dio sastoji se od plisirane suknje u nekoliko boja. Radilo se o kombinaciji maslinaste, mornarskoplave, bijele i nježnoroza boje. Gornji dio haljine bio je crne boje, a na cijelu kombinaciju nosila je i zanimljiv šešir te crne štikle.

Kako piše InStyle, radi se o haljini brenda Club Monaco koja košta oko 300 dolara, što je ipak puno manje od iznosa koji Meghan inače izdvaja za svoje outfite.

https://www.instagram.com/p/BmEq-jXAJt_/?tagged=meghanmarklebirthday

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu