Lifestyle

Misli se na svaki detalj: 4 modna pravila koja princeza Charlotte već sada mora slijediti

Autor: Žene.ba

Kao i njena majka Catherine Middleton i strina Meghan Markle, i princeza Charlotte mora slijediti neka pravila odijevanja, iako su joj tek 3 godine. Pročitajte kakav to kraljevski "dress code" mala Charlotte već sada slijedi.

1. Svaki put kada se princeza Charlotte pojavila u javnosti, bila je odjevena po istoj "formuli": u višebojnu haljinicu A kroja s "Petar Pan" kragnom. Isto tako njen brat, princ George uvijek nosi kratke hlače i majicu

2. Za svaki outfit princeze Charlotte obavezan je jedan detalj - mašnica u kosi. Mašnica je gotovo uvijek u istoj ili vrlo sličnoj boji kakve je njena haljina.

3. Roditelji male princeze Charlotte, Catherine Middleton i princ William, dosljedni su i kada je riječ o cipelama koje 3-godišnjakinja nosi. Izbor je uvijek model cipela popularno zvan "Mary Jane" koje svojim oblim prednjim dijelom i jednim remenčićem koji ide preko rista nalikuju cipelama za lutke. Par bijelih "Mary Jane" cipelica Charlotte je nosila i na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja.

4. Princeza Charlotte tijaru će smjeti nositi tek kada se uda. Naime, u kraljevskoj obitelji tijare su statusni simbol koji upućuje na to da je žena već udana i da ne traži muža.

Zadovoljna.hr