Lifestyle

Modeli traperica kojima je ove sezone odzvonilo

Autor: Žene.ba
Modeli traperica kojima je ove sezone odzvonilo

Iako slove kao modni klasik, ni traperice nisu imune na trendove.

Svaka sezona donosi neke nove hit modele, dok stari padaju u zaborav, a samo rijetki se dulje zadrže u modi. Ove sezone odzvonilo je za čak tri modela traperica koji su donedavno bili in, a u nastavku doznajte o kojim je trendovima riječ i koji će ih zamijeniti.

Traperice u bojama

Iako su trendovi u trapericama proteklih nekoliko godina bili prilično raznovrsni, sada se vraćamo osnovama, a to definitivno ne podrazumijeva traperice u bilo kojoj drugoj boji osim plave, bijele, crne ili eventualno sive. Osim ako još niste u srednjoj školi, izbjegavajte traperice u drugim bojama jer ćete djelovati neozbiljno i nimalo trendi.

https://www.instagram.com/p/BzMBvXGgzFr/?utm_source=ig_embed

Poderane traperice

Trend poderanih traperica konačno je dosegnuo svoj vrhunac. I dok će traperice s jednom rupom na koljenu uvijek biti kul, ništa više od toga nije prihvatljivo, a želite li biti trendi, uložite u model profinjenijeg kroja uz koji sjajno idu svilene bluze i štikle.

https://www.instagram.com/p/Bz-W_CdHxIC/?utm_source=ig_embed

Cropane traperice

Cropane traperice, odnosno modeli s nogavicama tričetvrt dužine, također ove sezone padaju u zaborav, a puno moderniji izbor su traperice s predugim nogavicama koje sežu gotovo do poda i kada ih nosite uz štikle.

https://www.instagram.com/p/B1sTpN0h4Ny/?utm_source=ig_embed

Index.hr