Lifestyle

Na udaru: Gigi kritiziraju zbog covera, ali i načina na koji je postala slavna

Autor: Žene.ba
Na udaru: Gigi kritiziraju zbog covera, ali i načina na koji je postala slavna

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice našla se na meti kritičara.

Gigi Hadid u javnosti su optužili da slavu duguje svojim poznatim roditeljima, mogulu za nekretnine Mohamedu Hadidu i bivšoj manekenki te reality zvijezdi Yolandi Hadid, a manekenka je u intervjuu za Harper's Bazaar odgovorila na kritike.

"Ljudi kažu da ne zaslužujem biti tu gdje jesam jer dolazim iz uspješne obitelji, no moji roditelji su teško radili da bi stekli sve što imaju. Moj tata je bio izbjeglica, piše Index.hr. Mama mi je rođena na farmi i preselila se u New York kako bi zaradila nešto novca za svoju obitelj. Oboje su se namučili da bi mi pružili lijep život i baš zbog njih se i ja trudim biti marljiva", ispričala je Gigi i zaključila: "Neću se skrivati u kući samo zato što će neko reći da sam uspješna zbog svojih roditelja."

Tijekom intervjua manekenka se dotaknula i svoje naslovnice za arapski Vogue zbog koje se također našla na meti javnosti. Gigi je krasila prvu naslovnicu arapskog izdanja "modne biblije" u martu 2017. godine na kojoj je nosila hidžab sa svjetlucavim kamenčićima i izazvala kritike javnosti jer nije prava Arapkinja.

https://www.instagram.com/p/BRGmakeBB9B/?utm_source=ig_embed

"Problem s tom naslovnicom je što nisam bila prava Arapkinja, iako sam na pola Palestinka, a na pola Nizozemka. To što imam plavu kosu ne znači da ne cijenim svoje arapske korijene", obranila se Gigi.

Žene.ba