Lifestyle

Najskuplji vjerenički prstenovi koji su zasijali na prstima slavnih dama

Autor: Žene.ba
Najskuplji vjerenički prstenovi koji su zasijali na prstima slavnih dama
Poznate ljepotice utrkuju se u tome koja će pokazati lepši, veći i skuplji verenički prsten, ali nijedan od njih ne može da se meri s komadom nakita koji se našao na prstu jedne holivudske legende prije skoro 50 godina...
efsdasdfdsfds

6. Grejs Keli (4.000.600)

Princ Renije III od Monaka birao je samo najbolje za svoju dragu, koja je odustala od holivudske karijere kako bi sjela na tron pored njega. Dijamanti i rubini koje je za buduću princezu pripremio "Kartije" nešto su kome bi malo ko odoleo.

5. Dženifer Lopez (4.100.000 dolara)

Iako Džej Lo insistira na tome da je ona samo Dženi iz bloka, prsten kojim ju je zaprosio pjevač Mark Entoni je sve samo ne skroman. S obzirom na to da je Dženifer isprošena dva puta prije nego što je rekla "da" Marku Entoniju, on je morao prilično da se potrudi da bi je oduševio.

4. Paris Hilton (4.700.000 dolara)

Kada je Paris rekla "da" imenjaku Parisu Latsisu, čuvenom nasljedniku jedne poslovne imperije u Grčkoj, bila je zasljepljena dvadesetčetvorokaratnim vjereničkim prstenom. Budući da ova vjeridba nije krunisana brakom i da je Hiltonova prsten nosila samo četri meseca, može se reći da je ovo bila veoma loša investicija.

3. Bijonse (5.000.000 dolara)

Ako želite da vam Kraljica Bi kaže "da", morate zaista da se potrudite, a Džej Ziju to nije bio problem. Osamnaestokaratni prsten s pravougaonim kamenom zablistao je na ruci lijepe pjevačice, ali to nimalo ne čudi ako uzmete u obzir da su ona i njen suprug u ovom vjeku najmoćniji slavni par na planeti.

2. Kim Kardašijan Vest (8.000.000 dolara)

I najpoznatija starleta na svijetu je, kao i Dženifer Lopez, bila isprošena toliko puta da joj prizor muškarca koji kleči s vjereničkim prstenom u rukama na predstavlja neko posebno iznenađenje. Zato je Kanje Vest zaista morao da se potrudi kako bi je impresionirao, a petnaestokaratni prsten koji Kim s ponosom i danas nosi svakako je bio dobar način.

1. Elizabet Tejlor (8.800.000 dolara)

Legendarna Liz voljela je nakit i muškarce više od svega. Glumica se udavala osam puta - od toga dvaput za Ričarda Bartona, a svi njeni muškarci umeli su da je iznenade nevjerovatnim primjercima nakita. Ipak, najupečatljiviji je prsten od 33,19 karata kojim ju je Barton oborio s nogu.

Story.rs