Lifestyle

Najveći skandali članova kraljevskih porodica

Autor: Žene.ba

Kraljevske porodice na prvu se čine kao ugledne, ali iza sve te elegancije skriva se i puno skandala.

Puno se toga sakrilo uz velike iznose plaćene medijima no neke stvari nisu ostale toliko daleko od očiju javnosti. Princ Harry u igri na skidanje? Princeza od Katra koja je uhvaćena u orgijama sa sedam muškaraca? A to je tek početak… Donosimo vam neke od najsočnijih skandala u povijesti kraljevskih porodica.

Princeza od Katra uhvaćena sa sedam muškaraca

Britanska zaštitarska služba upala je u hotelsku sobu gdje je pronađena žena koja je sudjelovala u grupnome seksu sa sedam muškaraca. Nakon što su provjerili njenu ličnu iskaznicu, saznalo se kako je riječ o princezi od Katra – Sheikha Salwi. Princeza se je pokušala odbraniti kako nije željela uništiti ugled svoje zemlje no za to je već bilo kasno. Nije ni tajna kako je ambasada Katra ponudila više od 50 miliona dolara samo kako bi se zaustavila vijest.

Princeza striptiza

Ono što nemamo često prilike čuti jest kako je neko iz kraljevske porodice uhapšen no upravo to se dogodilo princezi Theodori Sayn-Wittgenstein. Na univerzitetu St. Andrews u Londonu održavala se zabava pod imenom Oktoberfest koja nije završila kao tipična zabava. Princeza Theodora uhapšena je nakon što je gola krenula plesati striptiz i penjati se na ogradu. Da bi priča bila još bolja, princeza je izjavila kako je to jutro kada je lakirala nokte razmišljala o tome koliko muslimana može ubiti.

Princ razuzdanog života

Iako se princ Harry skrasio objavivši zaruke s Meghan, iza njega je cijela historija razuzdanoga života. Sjećamo se njegovog zabavljanja u Las Vegasu kada je igrao bilijar na skidanje i fotografirao se gol u zagrljaju gole djevojke? Zabava iz 2005. godine isto nije prošla nezapažena kada se pojavio u nacističkoj uniformi sa svastikom oko ruke, a četiri godine kasnije kružile su snimke kako ljubi i liže svoga prijatelja. Harry je poznat i po rasističkim komentarima, kao npr. kada je Pakistance nazvao pogrdnim imenom Paki.

Princeza ljubavnih afera

Princeza Diana prevarila je princa Charlesa s čak pet muškaraca kako tvrdi sekretar Michael Gibbins. Njen popis uključuje bivšeg ragbijaša Willa Carlinga, glasnogovornika Lotosovih automobila Jamesa Gilbya, trgovca umjetninama Hoarea, topnika Jamesa Hewitta pa čak i njenog tjelohranitelja Mannakeeja. Nitko od njih nije pričao da su bili ljubavnici osim Jamesa Hewitta koji je priznao njihovu ljubav u knjizi koju je napisao o princezi. Glasnogovornik James Gilby pokušao je zadržati njihovu aferu tajnom no mediji su u javnosti objavili razgovore između njega i Diane.

Od tjelohranitelja do cirkuskog umjetnika

Princeza Stephanie od Monaka udala se za svoga tjelohranitelja Daniela Ducreta davne 1995. godine. To je bio jedan od kontroverznijih izbora za princezu i to ne samo zato što je bio rastavljen, već je imao i jednoga sina. Brak nije potrajao nakon što je Ducret uhvaćen sa striptizetom. Drugi brak princeze završio je s trenerom slonova u cirkusu, no to je trajalo samo godinu dana. Njena ljubav prema cirkusu nije završila nakon toga, jer se kasnije udala za cirkuskog umjetnika Adana Lopeza Peresa. Nažalost, ni taj brak nije potrajao pa se princeza ponovno preselila i sada živi sa svojom porodicom u Monacu.

Fokus.ba