Lifestyle

Novi kraljevski duo: Kraljica pozvala Meghan na prvo putovanje bez princa Harryja

Autor: Žene.ba

Novopečena vojvotkinja pridružit će se kraljici Elizabeti II. na kratkom putovanju u Velikoj Britaniji, pri kojem će prisustvovati mnogim zbivanjima.

Na vjenčanju svog praunuka Harryja i Amerikanke Meghan, kraljica Elizabeta II. izgledala je zabrinuto i namrgođeno, no čini se da je nova članica kraljevske obitelji ipak uspjela otopiti njezino srce.

14. juna 2018., 36-godišnja Meghan po prvi će se puta pojaviti pred britanskom javnosti bez svog supruga, i to u društvu kraljice koja ju je na kratko putovanje sama pozvala.

Kraljica i novopečena vojvotkinja neće imati previše vremena za ispijanje čaja i razgledavanje, jer im je raspored, koji je ovih dana objavila palača, poprilično gust.

Kraljevski duo prisustvovat će predstavljanju novog mosta Mersey Gateway u Cheshireu, zatim se pojaviti na otvorenju kazališta Storyhouse Theater u Chesteru te ručati s uglednicima u velebnoj zgradi Chester Town Hall, u kojoj se održavaju vjenčanja, konferencije i razna druga zbivanja.

Najvažnija točka putovanja biti će posjet kazalištu Storyhouse Theater koji će ujedno služiti kao kino, centar za mlade te knjižnica, a gdje će Meghan, bivša glumica, upoznati neke lokalne glumce.

Na samostalna putovanja kraljica je znala povesti i miljenicu britanske obitelji Kate Middleton, no ona je nakon vjenčanja morala čekati čak devet mjeseci na kraljičin poziv za druženje bez supruga.

Gloria.hr