Lifestyle

Novinar postavio JLo neugodno pitanje o braku: 'Jer kad kažu znaš, znaš'

Autor: Žene.ba
Novinar postavio JLo neugodno pitanje o braku: 'Jer kad kažu znaš, znaš'

Video u kojem novinar glumici i pjevačici Jennifer Lopez postavlja nezgodno pitanje o braku na 81. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu u nedjelju, postao je viralan.

Na crvenom tepihu dala je izjavu za Variety, a korisnici društvenih mreža se čude pitanju koje joj je postavljeno. Ona se na svečanosti pojavila se bez supruga Bena Afflecka i pažnju privukla u pastelno ružičastoj haljini bez naramenicama sa pufastim rukavima.

Naime, novinar je Lopez pitao kako zna da će joj brak sa Benom biti i posljednji, a, pjevačica je brzom reakcijom i smjelim odgovorom pokazala da je očito bila spremna i na ovakva "neprikladna" pitanja.

"Jer kad kažu znaš, znaš. A kad ne znaš, također ne znaš. Mislim da čovjek uvijek ulazi sa najboljim namjerama svaki put kad se upušta u bilo šta", odgovorila mu je Lopez.

Obožavatelji su na društvenim mrežama izrazili iznenađenje i čuđenje što je voditelj postavio ovakvo nezgodno pitanje.

"To je tako bezveze. Voditelj Marc samo je posramio Jennifer zbog njenih brakova, pitao ju je kako ona zna hoće li ovaj sadašnji sa Benom potrajati. Nije je valjda to pitao. Ovo je jako neprikladno."

Iako nisu zajedno pozirali na crvenom tepihu, Jennifer i Ben zajedno su sjedili pored Matta Damona i njegove supruge na dodjeli.

Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se 2022. godine, a svečanost je bila posebno raskošna i na vjenčanju su prisustvovali prijatelji para i njihove porodice.

"Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je Jennifer nakon vjenčanja i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima. Jennifer je također uzela i suprugovo prezime pa u zapisniku okruga Clark stoji da je ova planetarno popularna zvijezda sada "Jennifer Affleck".

Podsjetimo, početkom 2000-ih Jen i Ben bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, sa njegovim i njenim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom za Lopez. No, zaruke su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

(Zene.ba)