Lifestyle

Očaravajuće i nepredvidljive: Otkrijte sve o ženama blizancima

Autor: Žene.ba

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i 'modno osvješten' način upoznat ćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo - donosit ćemo vam svaki mjesec, a u maju otkrivamo kakve su žene blizanci.

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, gorljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća - sve to opisuje ženu blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je "blizančica" u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom "nemilosrdno" sarkastična.

Izgled
Vitak stas, duge noge i ruke, nemirno gestikuliranje, brzi govor, pravilne crte lica, znatiželjan pogled – po tim fizičkim karakteristikama prepoznat ćete ženu blizanca. Uz iskričave oči, na njenom tijelu najljepša su i najistaknutija ramena, dio tijela kojim vlada ovaj zračni horoskopski znak.

Proporcionalne je građe te ostaje u odličnoj formi i u zreloj dobi, a njen izgled u svakoj životnoj dobi zrači finoćom. Oči su joj obično sive ili smeđe, kosa svijetlo ili tamno plava, a put bljeđa. Usta su joj najčešće mala s tankim usnicama. Osobnost joj daje i izražajni nos koji je obično duži i ima malu grbicu.

Stil
Odjeća žute boje i ona na točkice te ptice i leptiri bilo kao printevi na odjeći ili na modnim dodacima – to je ono što bi se trebalo nalaziti u garderobi svake "blizančice" jer su to njeni zaštitni znakovi kad je o stilu riječ. Kad nosi žuto, žena Blizanac pršti energijom jer to je boja koja asocira na veselje, sreću, sunce, energičnost, entuzijazam, optimizam i društvenost. Ima otkačeni modni stil, prati trendove, prva je koja će isprobati najnoviji hit mode, a onda ga prilagoditi sebi i učiniti jedinstvenim.

Preferira suptilne boje te lagane, prozračne materijale poput šifona i pamuka. Najdraži modni dodatak su joj torbice, a svoje ekspresivne ruke rado ističe prstenjem i narukvicama. I kada nosi najobičniju trenirku, stavit će nakit i još pokoji modni detalj.

Stil kupovine
Kako prepoznati "blizančicu" u šopingu? Ona ulijeće i izlijeće iz trgovine u trgovinu 'brbljajući' na telefon istovremeno proučavajući najnoviju robu. Idealna je partnerica za šoping jer će prijateljici uvijek pomoći da izabere ono što joj najbolje stoje i što je, naravno, posljednji trend.

Stilska ikona
Znak blizanca "ponosi" se svojim dvjema slavnim pripadnicima, jedna je ikona ljepote, a druga seksepila – glumicama Angelinom Jolie i Marilyn Monroe. Angelina je žena koja je uvijek u pokretu, divlja je i energična što je čini tipičnom predstavnicom znaka. I ova 39-godišnja oskarovka i Merlinka poznate su po svojim svjetlucavim toaletama koje ženama Blizancima stoje fenomenalno. Obje smo također vidjeli u haljinama koja se vežu oko vrata i naglašavaju najprivlačniji dio njihovih tijela – ramena.

Slavne dame rođene u znaku blizanca koje se ističu svojim stilom također su glumice Nicole Kidman, Natalie Portman, Helena Bonham Carter i Elizabeth Hurley te pjevačice Kylie Minogue i Lana Del Rey.

"Blizančicama" najbolje stoje prozračni i cvjetni parfemi poput Guccijevog "Gracious Tuberose", "Flowerbomb" Viktora Rolfa i Diorovog "Miss Dior Cherie".

Zadovoljna.hr