Lifestyle

Oprah priznala: Ipak neće biti intervjua sa Meghaninom majkom

Autor: Žene.ba

Prema navodima svjetskih medija prije kraljevskog vjenčanja, majka Meghan Markle bila je spremna otvoreno progovoriti o rasističkim uvredama koje je njena kćerka iskusila na vlastitoj koži, a sve to bi, navodno, podijelila u velikom intervjuu s Oprah Winfrey.

Nakon što je prisustvovala kćerkinom vjenčanju i ulasku u najpoznatiju kraljevsku porodicu Doria Ragland, majka novopečene vojvotkinje sve češće provodi vrijeme s planetarno popularnom Oprah, pa su svi mislili da će se spomenuti intervju i desiti.

Američka TV ličnost Oprah Winfrey, poput bračnog para Clooney i Beckhamovih, činila je zvjezdanu holivudsku postavu na vjenčanju britanskog princa Harryja i Meghan Markle u kapelici St. George, a nakon što je Meghanina majka Doria viđena pri izlasku iz Oprine kuće s nekoliko vrećica u rukama, slavna voditeljica o svemu je odlučila javno progovoriti.

– Doria mi je rekla kako obožava kumkvat na šta sam joj ja rekla kako imam stablo kumkvata. To što je Daria nosila u rukama bila je košara kumkvata. Ovo se odnosi na sve ljude koji smatraju da majku Meghan Markle pokušavam podmititi poklonima zbog intervjua. Ako vam kumkvati mogu osigurati intervju onda sam potpuno za to – objasnila je Oprah u razgovoru za američki Entertainment Tonight.

U svoj raskošan dom u Los Angelesu, Winfrey je pozvala 61- godišnju majku Meghan Markle kako bi zajedno vježbale jogu. Osim što je po struci socijalna radnica, majka Meghan Markle je i instruktorica joge.

– Doria je izvrsna u jogi, pa sam joj rekla da ponese svoju opremu ako ćemo željeti vježbati u vrtu – nastavlja objašnjavati medijska mogulica nadodajući kako je Doria u jednoj vrećici nosila stvari za jogu, dok je u drugoj bio ručak te je na taj način negirala priče o poklonima.

Azra.ba