Lifestyle

Osobine koje snažne i neovisne žene žele kod svog muškarca

Autor: Žene.ba
Osobine koje snažne i neovisne žene žele kod svog muškarca

Snažne i zadovoljne žene uvijek na prvo mjesto stavljaju svoje vrijednosti i kvalitete pa u skladu sa svojim vrlinama, očekuju određene kvalitete i od svog partnera.

Kada konačno puste muškarca u svoj život, one očekuju od njega određene kvalitete kako bi znale da su konačno pronašle savršenog partnera.

Donosimo vam 6 osobina koje treba imati savršen muškarac:

Pristojnost
Snažna žena pored sebe želi kavalira koji će svaki susret uljepšati dobrim manirama.

Poštovanje
One uvijek zahtijevaju puno poštovanje svog partnera jer, osim toga što su svjesne da ga zaslužuju, znaju da je poštovanje osnova svakog zdravog međuljudskog odnosa.

Samostalnost
Snažne žene drže do sebe, svog vremena i osobnih potreba, a isto očekuju i od svog partnera. One žele snažnog i samostalnog muškarca.

Iskrenost
Žena koja zna što hoće od života zna i koliko je važna iskrenost. Ona od svog partnera zahtijeva otvoren i iskren odnos i posljednje što pokraj sebe želi je muškarac koji se ne zna nositi s istinom.

Dobar smisao za humor
Neovisne žene odlično znaju što znači stres i zato žele čovjeka koji ih zna kako nasmijati u tren oka i pokraj koga će zaboraviti na sve brige.

Sklonost prema kompromisu
Svi smo na ovaj ili onaj način različiti, ali da bi veza opstala je neophodno pokazivati razumijevanje i sklonost ka kompromisu, kako bi se našli na pola puta i uživali u svojoj ljubavi.

Wall.hr