Lifestyle

Osobine kojima ćete svakog frajera otjerati od sebe

Autor: Žene.ba
Osobine kojima ćete svakog frajera otjerati od sebe

Žene često nabrajaju mnoge karakteristike koje im smetaju kod muškaraca.

Ipak, nisu jedine kojima neke stvari izuzetno smetaju. Jedno američko istraživanje provedeno na grupi muškaraca u dobi od 25 do 45 godina dokazalo je da sljedeće tri osobine muškarci preziru kod žena.

Nepristojnost

Baš kao što ni vi ne volite vidjeti muškarca koji se odnosi s nepoštovanjem prema bilo kome, tako i muškarci ne podnose žene koje su nepristojne i otresite prema, primjerice, konobaru ili prodavačici. Osnove lijepog ponašanja ključne su za ostavljanje dobrog dojma, a zbilja ih nije teško pokazati.

Materijalizam

Lagali bismo kad bismo rekli da novac ne igra važnu ulogu u svačijem životu. Ipak, otvoreno pokazivanje da vam je novac na prvom mjestu i da očekujete skupocjene poklone na redovnoj bazi neće se svidjeti nikome tko traži partnera na duge staze.

Tračanje

Njega zanimaju pojedinosti o vašem životu, a ne životu nekih ljudi koje nije ni upoznao. Iako vi mislite da je njemu sigurno u redu što se nakon posla ili kave poželite olakšati, negativne riječi usmjerene prema drugima znak su manjka samopouzdanja koji nije privlačan niti jednom muškarcu.

Index.hr