Lifestyle

Otac Meghan Markle: Ne dopuštaju mi da vidim unuke

Autor: Žene.ba
Otac Meghan Markle: Ne dopuštaju mi da vidim unuke

Thomas Markle, koji je prošle godine pretrpio moždani udar, ponovno je imao javni istup o svojoj kćeri Meghan i njezinom suprugu, princu Harryju.

U emisiji Good Morning Britain nazvao ih je okrutnima te ih je molio da mu dopuste da vidi svoje unuke. Potužio se da pet godina nije vidio kćer niti je upoznao unuke.

Želi vidjeti unuke

"Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je djedu uskratiti pravo na viđanje unuka...", rekao je Thomas. Kaže da zbog kalifornijskog zakona ima pravo tužiti ih kako bi vidio djecu, ali da ne želi to učiniti.

"Drugo, nisam učinio ništa loše. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da sam loš čovjek. Ja sam otac pun ljubavi i ona to zna. Nema isprike za takvo ponašanje prema meni, nema isprike za postupanje prema baki i djedu na takav način", rekao je Markle.

Meghan se jako promijenila, kaže njen otac

Thomas smatra da se njegova kći jako promijenila.

"Meghan je živjela sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikada nisam vidio tako nešto. Nikad nisam vidio tu verziju nje u koju se pretvorila. Šokiran sam", rekao je. Smatra da ona više nije ista osoba.

Na pitanje vjeruje li da je princ Harry utjecao na njezino ponašanje, inzistirao je da je obrnuto.

"Mislim da ona ima veći utjecaj na Harryja nego on na nju. Kralj Charles također nije učinio ništa loše, a i njemu su uskraćena djeca, kao i meni", rekao je Thomas, prenosi Index.

Žene.ba