U susret 8. martu

Otkrijte savršen poklon za Dan žena u dm-u

Autor: Žene.ba
Otkrijte savršen poklon za Dan žena u dm-u
Foto: Žene.ba

U susret Međunarodnom danu žena, dm drogerie markt svojim kupcima predstavlja posebnu ponudu koja će ovaj dan učiniti još posebnijim. Kako bi proslavili sve divne žene u našem životu, dm nam pruža priliku da izaberemo savršen poklon koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice naših voljenih.

Od danas pa sve do 12. marta 2024. godine, posjetite svoju omiljenu dm prodavnicu, dm online shop ili koristite 'Moj dm' aplikaciju i pronađite idealan poklon za Dan žena. Bilo da je riječ o ženskim ili muškim mirisima, make up proizvodima ili dodacima, dm je vaša destinacija za poklone koji govore više od riječi. Ne propustite ovu idealnu priliku i ostvartite 15x više bodova na vašoj digitalnoj active beauty kartici. 

Na Dan žena 8. marta, dm će obradovati sve svoje kupce malim znakom pažnje jer uz svaku kupovinu na taj dan, svaki kupac će na poklon dobiti melem balzam za usne. 

Ove godine inspiraciju za poklone i male znake pažnje potražite u dm-u. Posjetite omiljenu dm prodavnicu, dm Online shop ili putem ‘Moj dm’ aplikacije  pronađite savršen poklon koji će pokazati koliko vam je stalo, jer u dm-u svaki dan je prilika da pokažete ljubav i zahvalnost.

Za više informacija posjetite dm-drogeriemarkt.ba.