Lifestyle

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi

Autor: Žene.ba

O ovoj se rujanskoj naslovnici počelo brujati još i prije nego što je izašla, a razlog tomu je što je za fotografije ovog izdanja po prvi puta bio angažiran 23-godišnji afroamerički fotograf Tyler Mitchell u 126 godina magazina, a osim te činjenice, Beyoncé je jedina Afroamerikanka koja je dva puta krasila rujansku naslovnicu američkog Voguea. No, za razliku od prošlog puta - u rujnu 2015. godine kad je naslovnici zasjala bez popratnog intervjua - Beyoncé je ovog puta, u jednom od rijetkih intervjua, podijelila djeliće svog života.

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 1)

Iako su prije izlaska najvažnijeg, a i najprodavanijeg broja Voguea u godini, počele kružiti glasine da glazbenica ima potpunu kontrolu na nad naslovnicom i editorijalom, Anna Wintour je za BOF otkrila kako je kreativnu ulogu imao direktor kreativne Conde Nasta Raul Martinez. On je, naravno, usko surađivao s pjevačicom koja je s oduševljenjem odobrila mladog fotografa. Osim njegovog profila koji se nalazi u debelom izdanju prepunom jesenskih trendova, među stranicama modne Biblije nalazi se i editorijal snimljen u Engleskoj, za koji je u većini zaslužan modni urednik tekst Tonne Goodman, te tekst u kojem Beyoncé otkriva svoju dušu.

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 2)

Pričala je o svojem tijelu te napornom tempu koji si je nabila nakon rođenja kćerkice Ivy Blue - sve zbog toga da zadovolji javnost. S blizancima rođenima prije nešto više od godine dana odlučila je usporiti i uživati u svojim oblinama. "Tijekom oporavka (s blizancima Rumi i Sir završila je na hitnom carskom rezu) puno sam radila na ljubavi i brizi prema sebi te sam prihvatila svoje obline. Prihvatila sam što moje tijelo želi biti. Nakon šest mjeseci počela sam se pripremati za Coachellu. Privremeno sam postala veganka, nisam pila kavu, alkohol i sve voćne napitke. Ali sam bila strpljiva sama sa sobom i uživala u svojoj punijoj figuri. A i moj muž i moja djeca su." otkrila je za Vogue.

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 3)

Svojih se oblina trenutno ne kani riješiti - sviđaju joj se jer su stvarne, ali u trenutku kad ponovno poželi six-pack planira ući u beast mode i raditi dok ga se dobije. Osim o tijelu, percepciji drugih i važnosti ljubavi prema sebi, govorila je i o odnosu sa suprugom Jay Z-jem, s kojim se trenutno nalazi na svjetskoj turneji OTR II, svojem naslijeđu te odgoju djece. Govorila je i o karijeri te nadi da svime što radi otvara vrata novim umjetnicima baš kao što su za nju to učinile Nina Simone, Aretha Franklin, Whitney Houston i mnoge druge.

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 4)

Nekoliko isječaka intervjua trenutno se može pročitati u online izdanju američkog Voguea, a sudeći po tome koliko je interesa javnosti ova naslovnica izazvala, čelnici magazina sigurno će uvid u sadržaj broja, a i dodatan video sadržaj, pružati čitateljima na svojim stranicama kroz naredne dane. Ipak, riječ je o broju koji (već tradicionalno) ima najveći broj oglasa u godini. A kad je na naslovnici osoba koja u pet godina gotovo nije dala nijedan intervju, već je o svojem privatnom životu i karijeri pjevala, nema sumnje kako će broj oboriti sve rekorde prodaje.

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 5)

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 6)

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 7)

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 8)

Otkrivena povijesna naslovnica rujanskog Voguea s Beyoncé u glavnoj ulozi (фото 9)

Buro247.hr