Lifestyle

Ovako izgleda običan dan u životu Melanije Trump

Autor: Žene.ba
Ovako izgleda običan dan u životu Melanije Trump

Otkako je postala prva dama Amerike, Melania Trump je konstantno pod povećalom javnosti. Analizira se sve što radi i kaže - od njezinih modnih kombinacija do njezinog odnosa sa suprugom. U medije su iscurili podaci o njezinom dnevnom rasporedu koji je naišao na brojne osude, ali i usporedbe s radnim danom bivše prve dame Michelle Obame.

Navodno Melania ustaje u 5:30, kada i njezin suprug Donald. Budući da je Melaniji njezin sin Barron na prvom mjestu, prve jutarnje sate provodi s njim. Sprema ga za školu, provjerava mu zadaću i sprema mu doručak.

Američki mediji koji nisu naklonjeni Trumpovima, naglašavaju da dobar dio dana Melania provodi vježbajući i dotjerivajući se. Navodno jutra provodi igrajući tenis i vježbajući u teretani, a sama si priprema i zdrave obroke.

https://www.instagram.com/p/BgFMZSyh7Cx/?utm_source=ig_embed

Tek nakon što završi njezina beauty rutina, ona postaje prva dama i posvećuje se obavezama. Domaćin je raznim događajima tijekom dana, a često posjećuje škole, vrtiće i dječje bolnice. Osim toga, zadužena je i za održavanje Bijele kuće.

Priča se da Donald Trump i Melania ne spavaju u istoj sobi te da je jedno u zapadnom, a drugo u istočnom krilu Bijele kuće. Supružnici se navodno uopće ne viđaju, osim ako nemaju zajednička službena pojavljivanja tijekom dana.

https://www.instagram.com/p/Bh7Al52hxuf/?utm_source=ig_embed

Index.hr