Lifestyle

Ovih pet rečenica žene žele čuti tokom seksa

Autor: Žene.ba
Ovih pet rečenica žene žele čuti tokom seksa

I riječi mogu biti moćan afrodizijak u krevetu.

Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

1. Reci mi što želiš

Mit o tome kako bi muškarci trebali čitati naše misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to i trebamo reći, a još je ljepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerice i želi joj ugoditi.

2. Da, imam kondom

Samosvjesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvijek vole znati da i njihov partner vodi računa o tome te da je svjestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

3. Sviđa li ti se to što radim

Stidljive žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje učinkovit način da muškarac sazna osjeća li se žena dobro ili ne.

4. Obožavam tvoje…

Svi se ponekad osjećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvijek lijepo čuti što to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osjećaj samopouzdanja.

5. Fantastična si

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne vještine, ali zašto oni ne bi pohvalili naše? Kvalitetan seks je dvosmjeran proces kojem takođe mora vladati jednakost.

Žene.ba