Lifestyle

Paris Hilton prekinula zaruke i oprostila se od golemog dijamanta

Autor: Žene.ba
Paris Hilton prekinula zaruke i oprostila se od golemog dijamanta

Paris Hilton se početkom godine zaručila za glumca Chrisa Zylka, no izgleda da od tog vjenčanja neće biti ništa jer su sada prekinuli.

Podsjetimo, Chris ju je zaprosio tijekom zajedničkog zimovanja na Alpama prstenom s golemim dijamantom čija je vrijednost procijenjena na 2 miliona dolara. Paris je tada objavila i video prosidbe koji je sada ipak uklonila sa svojeg Instagrama.

https://www.instagram.com/p/BdefatZHHOW/?utm_source=ig_embed

A od kada ga je dobila, Paris je koristila svaku priliku kako bi se pohvalila svojim skupim prstenom, no sada se morala oprostiti i od njega.

"Paris i Chris su prekinuli prije par sedmica jer su shvatili da nisu jedno za drugo", otkrio je izbor blizak bogatašici za časopis People. Drugi izvor je za portal Just Jared potvrdio vijest o prekidu i nadodao da je nakon dvije godine veze među njima nestalo strasti, piše Index.hr.

Za njihovu vezu saznalo se 2017. godine, a Chris je Paris zaprosio samo godinu dana kasnije. No, iako su na svakom crvenom tepihu na kojem su se pojavili izgledali jako zaljubljeno i sretno, čini se da je sve to bila samo predstava za javnost.

Žene.ba