Lifestyle

Pet boja kose koje će na jesen biti hit

Autor: Žene.ba
Pet boja kose koje će na jesen biti hit

Poznate dame vrlo često postavljaju trendove kako u šminkanju, tako i u stiliziranju frizura i bojenju kose.

Već smo vam predstavili najpopularnije jesenske frizure, a sad su na red došli trendovi u bojenju kose s potpisom poznatih dama. Što se nosi osim cold brew pramenova, pogledajte na sljedećim slikama.

1. Kremasto plavi pramenovi

Plavuša Reese Witherspoon najbolji je primjer koji možete slijediti kada želite održavati svoju plavu kosu ili pak prijeći u svijet plavuša. Ove jeseni Reese nosi kremasto plave pramenove koji spojem platinastih i medeno zlaćanih pramenova daju savršenu prirodno osunčanu boju koja će izgledati kao da čitavu godinu živite u sunčanim predjelima svijeta.

https://www.instagram.com/p/Bmyfo0cnhnv/?utm_source=ig_embed

2. Bronde pramenovi

Najbolji primjer kalifornijske ljepotice je Jessica Alba koja već dugi niz godina njeguje svoj osunčani, egzotični izgled. U posljednje vrijeme nosi bronde pramenove koji su vrlo zahvalni za održavanje, a pristaju baš svima.

3. Pramenovi boje karamele

Za djevojke koje njeguju svoju tamno smeđu kosu, ali žele malo osvježenje, pramenovi koje u posljednjih nekoliko mjeseci nosi Selena Gomez savršen su odabir.

https://www.instagram.com/p/Bm449ADA6Db/?utm_source=ig_embed

4. Potpuno crna kosa

Mnoge su poznate ljepotice odlučile prijeći na tamnu stranu i obojiti kosu u potpuno crnu boju. Jedna od njih je Victorijin anđeo Adriana Lima kojoj, moramo priznati i ova boja stoji sjajno.

5. Plava kosa s tamnim izrastom

Kylie Jenner nosi takvu periku, a Hailey Baldwin njeguje ovaj look na prirodnoj kosi. Ovaj trend idealna je izlika za rjeđe bojenje kose i manje oštećenja uzrokovanih blajhom.

https://www.instagram.com/p/Bnob4tHhYIh/?utm_source=ig_embed

Index.hr