Lifestyle

Pet muškaraca iz vašeg života koji zastrašuju vašeg dečka

Autor: Žene.ba
Pet muškaraca iz vašeg života koji zastrašuju vašeg dečka

Za muškarce se često kaže da su "jači spol", no kada su u pitanju veze, ovaj izraz definitivno ne drži vodu.

Puno je toga što frajere straši kada je riječ o ljubavi i vezanju, a visoko na tom popisu su drugi muškarci iz vašeg života. Otkrijte o kome je riječ i što im to kod njih tjera strah u kosti:

Vaš najbolji prijatelj

Ako vam je najbolji prijatelj muškarac, vaš dečko bi ga lako mogao doživjeti kao prijetnju. Mnogi frajeri sumnjaju u žensko-muška prijateljstva i misle da u takvom odnosu uvijek jedna strana nešto želi više, pa su u takvim slučajevima skloni ljubomornim ispadima.

Vaš bivši

Na sam spomen bivšeg dečka, vašem novom ili potencijalnom dečku dignut će se kosa na glavi jer će odmah zamisliti kako vas netko drugi ljubi i dodiruje. Usto će se i zapitati gajite li još uvijek neke osjećaje prema njemu i postoji li možda šansa da mu se vratite, što će ga učiniti još nesigurnijim. Stoga je bolje bivšega ostaviti tamo gdje i pripada, a to je u prošlosti, kako vam ne bi pokvario budućnost.

Vaš tata

Otac djevojke ulijeva strah u kosti svakom muškarcu i tu baš nema puno pomoći. Koliko god vi svog tatu predstavljali kao divnu i smirenu osobu, teško će se opustiti pred nekim tko je svjestan svega što on radi s njegovom kćeri. No ne brinite puno oko toga jer će pri svakom sljedećem susretu njegova trema biti sve manja i s vremenom mu vaš otac više neće biti toliko strašan.

Vaš brat

Slično kao i kod vašeg tate, no u ovom slučaju postoji i šansa za suprotan scenarij. Ako vaš dečko i brat otkriju da imaju slične interese ili je vaš brat izrazito prijateljski nastrojen, mogli bi se odmah skompati. No brat koji je pretjerano zaštitnički nastrojen prema svojoj sestri utjerat će strah u kosti svakom frajeru, bez obzira na zajedničke interese.

Vaš šef

Većina muškaraca si ne može pomoći da ne budu ljubomorni na svakog drugog frajera koji se "mota" oko njihove partnerice, pa čak i ako je riječ o šefu. Malo je toga što možete napraviti po tom pitanju, i najbolje što vam možemo preporučiti je da izbjegavate ikakvo spominjanje svog šefa, pa čak i u negativnom kontekstu.

Index.hr