Lifestyle

Pet pitanja koja trebate postaviti na prvom spoju

Autor: Žene.ba
Pet pitanja koja trebate postaviti na prvom spoju

Komunikacija je ključan dio svakog odnosa.

Kada je riječ o prvom spoju, prvi dojam koji ćete ostaviti na vašeg potencijalnog partnera vrlo je vjerojatno presudan za budućnost vašeg odnosa, a on se, osim na prvotnom fizičkom momentu, temelji na dobroj i uspješnoj komunikaciji među vama.

Ipak, ostvariti takav oblik komunikacije kada osobu ne poznajete dobro nije lak zadatak.

Iako možda ponekad ne mislite ništa loše, pitanja koja postavljate mogu uplašiti osobu s kojom ste na spoju ili ih može smatrati potpuno nepotrebnima i dosadnima čime će, u većini slučajeva, prvi spoj postati i zadnji.

Kako biste to izbjegli, Your Tango je, uz pomoć stručnjaka za veze, osmislio niz pitanja kojih biste se trebali držati na prvom spoju.

1. "Kakav ti je bio dan?"

Ovo je pitanje na koje ćete dobiti barem nekoliko rečenica koje bi vas mogle pobliže upoznati s osobom s kojom ste na spoju te biste mogli saznati nešto više o dnevnoj rutini te osobe. Vrlo vjerojatno će i vama pitanje biti uzvraćeno, čime bi se mogao razviti zanimljiv razgovor.

2. "Gdje si odrastao?"

Ovakvim ćete pitanjem vašem potencijalnom partneru pokazati da ga zbilja želite upoznati i da niste s njim na kavi ili večeri samo da protratite vrijeme.

3. "Čime se baviš?"

Iako ste to vjerojatno saznali i prije prvog spoja, nije na odmet saznati nešto o hobijima te osobe ili nekim neostvarenim ciljevima i snovima.

4. "Kakvu glazbu slušaš?"

Ovo vam je vrlo vjerojatno bitno pa nije loše odmah saznati poklapaju li se vaši glazbeni ukusi.

5. "Voliš li putovati?"

Ako ste vi avanturist i zaljubljenik u putovanja, sigurno vas zanima hoćete li svoju strast moći podijeliti s tom osobom. Osim toga, ovim pitanjem ćete pokrenuti priče o zgodama s putovanja koje vrlo vjerojatno oboje imate.

Index.hr