Lifestyle

Pet razloga zašto ste mamac za loše dečke

Autor: Žene.ba
Pet razloga zašto ste mamac za loše dečke

Jedan nije spreman za vezu, jedan je spreman za vezu, ali ne i monogamiju, jedan vas je navlačio par godina i oženio se nekom drugom… Koji god tip lošeg frajera je u pitanju, ako takvi uvijek uspiju pronaći baš vas, vrijeme je da se zapitate je li problem stvarno u njima. Mi kažemo da nije, a znamo i zašto uvijek padate na takve:

Bojite se biti same

Ako zbog straha od usamljenosti uvijek dajete šansu frajerima koji vas nikako ne zaslužuju, zapamtite da je puno zdravije biti sama nego u vezi s nekim tko vas nimalo ne cijeni.

Volite popravljati ljude

Jedno je dati šansu nekome tko nije savršen, a nešto sasvim drugo kontinuirano birati muškarce koje želite popraviti jer im nešto nedostaje. Takvima često nedostaje i potreba da budu dobri prema osobi kojoj je stalo do njih.

Imate sindrom ružnog pačeta

Ako mislite da jednostavno ne zaslužujete nekoga tko će biti dobar prema vama i da ne možete bolje od frajera koji vam samo nanosi bol, onda definitivno patite od ovog sindroma.

Mislite da MORATE biti s nekim

Velik broj žena ulazi u vezu samo zato da ih se ne bi smatralo čudnima ili nepoželjnima. Ako vam je manje važno kakav je frajer, a puno važnije da imate nekoga, u svoj život ćete pustiti puno onih koje biste iz njega trebale pod hitno izbaciti.

Strah vas je tražiti što zaslužujete

Čak i ako znate da zaslužujete bolje, to ništa ne znači ako se bojite inzistirati na tome. To je samo znak da vam nedostaje samopouzdanja, a kad dopuštate drugima da vas tretiraju loše, teško je da ćete ga ikad i imati.

Index.hr