Lifestyle

Pet znakova da on ipak nije spreman za ozbiljnu vezu

Autor: Žene.ba
Pet znakova da on ipak nije spreman za ozbiljnu vezu

Ozbiljna ljubavna veza nije nešto čemu svako stremi.

Neki ljudi više uživaju u neobaveznim aferama, no često je teško iz prve prepoznati tko što želi. Srećom, postoje neki jasni znakovi koji odaju da netko nije spreman za ozbiljnu vezu, a za časopis Cosmopolitan otkrila ih je stručnjakinja za veze Julie Spira. Prepoznajte ih na vrijeme kako ne biste završile slomljena srca:

Sam vam je to rekao

Kada vam frajer sam kaže da ne želi ozbiljnu vezu, nemojte iz toga iščitavati ništa dublje niti ga pokušati nagovoriti da se predomisli. Spira upozorava da ćete ga tako samo poplašiti i otjerati od sebe.

Rijetko komunicirate

Neko ko nije u potrazi za ozbiljnom vezom neće imati ni potrebu svakodnevno komunicirati s vama ili razmjenjivati poruke. S druge strane, ako muškarac želi razgovarati s vama i upoznati vas, to znači i da je spreman na ozbiljnu vezu.

Sve se svodi na seks

Ako vas zove samo u večernjim satima, i to na druženje u njegovoj sobi, onda vjerojatno od vas ne želi ništa više od neobaveznog seksa. Ako je to ono što i vi želite, odlično, no ako tražite ozbiljnu vezu, vrijeme je da krenete dalje.

Nije romantičan

Romantika je neizbježna u početku svake ozbiljne veze, a ako je među vama uopće nema, to je znak da on vjerojatno ne želi ništa ozbiljno.

Ne provodi svoje slobodno vrijeme s vama

Ako izbjegava druženje s vama vikendom, blagdanima i drugim slobodnim danima, to može biti jedan od načina na koji vam pokušava dati do znanja da ne želi ništa ozbiljno s vama, smatra stručnjakinja za veze.

Index.hr