Lifestyle

Poput svake trendseterice ni Meghan Markle nije odoljela hit komadu

Autor: Žene.ba

Kraljevska obitelj tradicionalno je prisustvovala Royal Ascot svečanosti, jednom od najvažnijih događanja u britanskom kalendaru na kojem se svake godine okupe svi važni članovi kraljevskog porijekla kako bi uživali u trkama konja. U centru pažnje bila Meghan koja sve više osvaja simpatije javnosti.

Na trkalištu Ascot gdje se tradicionalno svake godine održava kraljevska trka konja, Meghan Markle blistala je uz supruga princa Harryja. Odjenula je košulju - haljinu francuskog brenda Givenchy kojoj ne može odoljeti nijedna trendseterica.

https://www.instagram.com/p/BkNVY69BB0T/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkNVRZmDOJE/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkNTu_MB1pe/?utm_source=ig_embed

Ni ovoga puta nije izostao šešir Philipa Treacyja, a tijekom druženja s kraljevskom obitelji nije skidala osmijeh s lica. Meghan Markle osvojila je svijet svojim jednostavnim kombinacijama. Mnogi su je kritizirali kada se na vjenčanju pojavila u jednostavnoj Givenchy vjenčanici, no ima i onih koji ju baš zbog takvih kombinacija proglasili modnom ikonom. Vojvotkinja je uz bijelu haljinu kombinirala crne salonke i remen, pa je crno-bijeli šešir bio pun pogodak.

Gloria.hr