Pogledajte galeriju

Posjetili smo Sajam hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024

Autor: Žene.ba
Foto: Žene.ba

Danas se u Hotelu Hills nastavlja drugi i završni dan Sajma hotelijerstva i ugostiteljstva BiH HUBiH 2024, jednog od vodećih događaja u regiji posvećenog HoReCa sektoru. Nakon uspješnog prvog dana, koji je bio obilježen masterclassovima vodećih regionalnih kuhara, barmena, barista i somelijera, današnji fokus je na konferencijskom dijelu sajma.

Ovaj jedinstveni događaj pruža izvanrednu priliku za sve profesionalce iz hotelijerstva i ugostiteljstva da se upoznaju s najnovijim trendovima, proizvodima i rješenjima u industriji. Izložbeni dio sajma okupio je brojne kompanije iz HoReCa sektora koje predstavljaju svoje novitete, pružajući posjetiocima ne samo važne informacije i savjete, već i uvid u buduće trendove opremanja hotela, restorana i vila za odmor.

Danas, 06. marta 2024., sajam prelazi na konferencijski segment gdje će eminentni stručnjaci iz regije, uključujući Admir Poška, Dženitu Mustafić, Berinu Bajrović, Gordanu Puljić, Enisa Hadžimujića i Kostu Mikića Weissa, podijeliti svoje znanje i iskustva o poslovanju i menadžmentu u HoReCa industriji. Osim toga, poznati arhitekti kao što su Aleksandar Lilić, Kenan Brčkalija i Nikola Novaković raspravljat će o najnovijim trendovima u uređenju hotela i restorana.

Organizatori sajma postavili su cilj da na jednom mjestu okupe sve ključne aktere iz HoReCa sektora, uključujući menadžere, vlasnike i voditelje objekata, kuhare, slastičare, somelijere, kao i arhitekte i dizajnere enterijera i eksterijera, pružajući im platformu za umrežavanje, učenje i razmjenu ideja.

Za više informacija o predavačima i programu, posjetitelji se mogu uputiti na zvaničnu web stranicu sajma. Također, organizatori podsjećaju da je dolazak na konferencijski i sajamski dio događaja besplatan, pozivajući sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku za profesionalni i poslovni razvoj.

Sajam HUBiH 2024 dokazuje svoj status kao nezaobilazno mjesto susreta za sve profesionalce u horeca sektoru, potvrđujući svoju ulogu kao ključni događaj za razvoj, inovacije i napredak u hotelijerstvu i ugostiteljstvu u Bosni i Hercegovini i šire.