Lifestyle

Potez iz vedrog neba: Bivsi suprug od Meghan Markle uzvraca udarac

Autor: Žene.ba
Potez iz vedrog neba: Bivsi suprug od Meghan Markle uzvraca udarac

Nakon što mu je bivša supruga uplovila u bračne vode s princom, i on je požalio živjeti vlastitu bajku.
https://www.instagram.com/p/BjiE5FGDB_I/?utm_source=ig_embed

Filmski producent Trevor Engelson, poznatiji kao bivši suprug Meghan Markle koja se nedavno udala za princa Harryja odlučio je također krenuti dalje. Dvije sedmice nakon kraljevskog vjenčanja, ovaj 41-godišnjak na Instagramu je podijelio da je zaprosio djevojku Tracey Kurland s kojom je u vezi od novembra 2017. godine. Par je s osmijesima od uha do uha pozirao dok je Tracey ponosno pokazivala zaručnički prsten.

Na svom Instagramu poslao je svijetu poruku: 'Ja sam najsretniji tip kojeg poznajem. Neka zabava počne', stavio je uz fotografiju. Vijest je, slučajno ili ne, došla dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja Harryja i Meghan.

Nakon što se rastao od Meghan 2013., Trevor je dugo vremena nije bio spreman za novu ljubav, a srećom kao i Meghan ima jako dobre prijatelje. Već je poznato da su princa Harryja i Meghan spojili zajednički prijatelji, a ni Trevor, čini se, nema loše ljude oko sebe. Njega su s Tracey spojili zajednički prijatelji, a oni su brzo shvatili da su jedno za drugo. Meghan i Trevor bili su u romantičnoj vezi sedam godina prije nego što su izrekli sudbonosno 'da', 10. novembra 2011. na Jamajci. Ceremonija je trajala 15 minuta ispred 102 gosta.

Njihova sreća nije dugo trajala, rastali su se dvije godine kasnije u kolovozu 2013., a navodno ih je dokrajčila njihova razdvojenost.

Gloria.hr