Lifestyle

Poznata glumica otkrila detalj iz svog kreveta: "Mislili ste da sam čudna..."

Autor: Žene.ba
Poznata glumica otkrila detalj iz svog kreveta: "Mislili ste da sam čudna..."

Britanski mediji pišu da su Britanci poznati po tome što vole životinje, ali da niko ne može biti veći ljubitelj od zgodne glumice Kate Beckinsale.

Naime, njen mačak Clive uginuo je u junu u 19. godini, a ona još uvijek tuguje za njim. Otkrila je da joj toliko nedostaje da svaku noć spava s njegovim pepelom.

Ovo je otkrila kada ju je obožavatelj pitao da li je njena mačka kremirana ili sahranjena.

"Kremirana, i mislite za mene da sam čudna, ali ja spavam sa njegovim malim kovčegom u krevetu svake noći", odgovorila je ona.

Objavila je i seriju fotografija sa stvarima i ljudima koji su je utešili i podigli raspoloženje. Jedna od fotografija prikazuje Cliveov portret okružen svijećama.

Beckinsale je redovno obaveštavala svojih 5,6 miliona pratilaca na društvenim mrežama o ludostima svog sivo-bijelog Persijanca. Kada je umro, Kate je bila shrvana.

"Moje srce je apsolutno i potpuno slomljeno. Svaki deo moje kuće oseća se kao da bi trebalo da bude tamo“, napisala je ona.

Ova velika ljubiteljka mačaka dobila je Clivea kao mače. Svake godine bi ga tematski ukrašavala za Božić i Noć vještica, a često su imali i usklađene modne kombinacije.

(Žene.ba)