Lifestyle

Princ Harry i Meghan Markle za medeni mjesec putuju u Kanadu gdje su se i zaljubili

Autor: Žene.ba
Princ Harry i Meghan Markle za medeni mjesec putuju u Kanadu gdje su se i zaljubili

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, na medeni mjesec planiraju posjetiti Kanadu, gdje je i počela njihova ljubavna priča, prenose strani mediji.

Njih dvoje će navodno odsjesti u poznatom odmaralištu Fairmont Jasper Park Lodge u Alberti. Kabina u koju će se vjerovatno smjestiti ima 557 kvadratnih metara i košta oko 6.818 dolara za jednu noć.

Prema pisanju britanskih medija, šefovi kanadskog odmarališta navodno planiraju opskrbiti njihovu kabinu opremom kojom inače ne raspolažu. Restoran će također biti obogaćen dodatnim namirnicama i specijalitetima.

Ranije se špeekulisalo kako bi novopečeni kraljevski bračni par na medeni mjesec trebao ići u Afriku, ali čini se kako su ti planovi "otpali". Još nije poznato kad bi se mogli zaputiti prema Kanadi.

Podsjećamo, princ Harry i Meghan Markle pojavili su se u javnosti samo tri dana nakon vjenčanja, i to na rođendanu Harryjevog oca, princa Charlesa koji je 70. rođendan proslavio u vrtovima Buckinghamske palače u Londonu. Oni su zbog ovog događaja odgodili bračno putovanje.

Klix.ba