Lifestyle

Princ Harry: Malenom Louisu za krštenje poklonio poklon inspiriran princezom Dianom

Autor: Žene.ba
Princ Harry: Malenom Louisu za krštenje poklonio poklon inspiriran princezom Dianom

Nakon vjenčanja u maju kraljevska porodica ponovo slavi. Ovoga puta u centru pažnje neće biti Meghan, nego princ Louis i njegov stric Harry koji su već sada povezali na poseban način.

Vojvotkinja Kate, princ William, princ George (4) i princeza Charlotte (3) danas će imati sporedne uloge s velikim zadovoljstvom. Maleni princ Louis obući će krsnu haljinicu u St. James’s Palace i na privatnoj ceremoniji i zablistati uz poznatu prabaku i ostalu mnogobrojnu porodicu. Pripremali su se sedmicama, a već se priča o poklonu princa Harryja koji je opet pokazao da je veliki emotivac.

Otkačeni stric najslađem članu porodice darovao je prvo izdanje knjige Winnie The Pooh iz 1926.godine. Knjiga će stajati u biblioteci koju princ Harry gradi samo za svoje nećake.

– Njegova najdraža uspomena iz djetinjstva je kada mu je majka čitala prije spavanja. Diana je obožavala sve klasike i zato je Harry došao na ideju da klincima napravi privatnu biblioteku. Time želi oživjeti sjećanje na njihovu baku koju nažalost, nisu imali prilike upoznati – rekao je izvor blizak paru.

– Ne prođe dan da je se ne sjetim – izjavio je Harry u intervjuu prije nekoliko godina i zato mu je bitno da sjećanja na nju ne blijede.

https://www.instagram.com/p/BkrRG7pDNi_/?utm_source=ig_embed

Azra.ba