Trend započela EmRata

Prstenje za razvod postaje trend zbog 'proslave novog početka'

Autor: Žene.ba
Prstenje za razvod postaje trend zbog 'proslave novog početka'
Foto: Instagram

Prstenje za razvod može imati raznolike oblike i simbolizirati različite stvari, a njihova interpretacija često zavisi o individualnim preferencama i iskustvima nositelja.

Nemojte prodati svoj zaručnički prsten. Pretvorite ga u prsten za razvod kako biste proslavili svoju novostečenu neovisnost i sljedeće poglavlje svog života, piše Real Simple.

Emily Ratajkowski postala je trendseterica nakon što je javno podijelila kako je svoj zaručnički prsten preoblikovala u dva prstena za razvod nakon što je njen brak završen. Ova ideja postala je popularna do te mjere da su draguljari počeli uključivati prstenje za razvod u svoju ponudu.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Rachel Akmakjian, direktorica odnosa s draguljarima u BriteCo-u i gemologinja, objasnila je da prstenje za razvod slavi novu neovisnost nakon kraja braka, mijenjajući narativ o zaručničkom i vjenčanom prstenu iz simbola predanosti u simbol novog početka.

Prstenje za razvod simbolizira osnaživanje

Prstenje za razvod može imati različite dizajne i značenja, a na kraju, to ovisi o osobi koja ih nosi. Rachel je otkrila da žene često transformišu svoje zaručničke prstenove u moderne komade nakita te ih nose na prstenu ili ih premještaju na drugi prst ili ruku.

Dok zaručnički prstenovi simbolizuju predanost i jedinstvo, prstenje za razvod predstavlja "osnaživanje, zatvaranje ili označavanje novog poglavlja u nečijem životu", kako je pojasnila stručnjakinja.

Rachel ističe važnost da dizajn prstena za razvod bude u potpunosti usklađen s vašim ličnim stilom.

"Važno je odabrati nešto što odražava vaš svakodnevni životni stil jer će ovaj prsten biti namijenjen češćem nošenju kao podsjetnik na nove početke", naglašava.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu