Eksplozija

Prva dama Argentine progovorila o ljubavi s predsjednikom

Autor: Žene.ba
Prva dama Argentine progovorila o ljubavi s predsjednikom
Foto: X

Argentinska glumica i komičarka Fatima Florez (42) u intervjuu za Sunday Times progovorila je o svojoj ljubavi s predsjednikom ove države Javierom Mileijem kazavši da je "ludo zaljubljena".

Argentinci prepoznaju Florez po tome što puni pozorišta u zemlji, uglavnom svojim humorističnim predstavama u kojima imitira brojne ličnosti iz javnog života. U vezi je s Mileijem nekoliko mjeseci, a o svom partneru ima samo riječi hvale.

"Ludo sam zaljubljena u njega, do ušiju", rekla je, "On je rok zvijezda".

Uzevši u obzir da se prije političke karijere, kontroverzni Milei hvalio i činjenicom da je radio i kao instruktor tantričkog seksa, Florez nije izbjegavala priču o svojoj intimi.

"Čak i kada smo daleko, veoma smo blizu. A kada smo zajedno, to je eksplozija, znate na šta mislim?", kazala je te dodala da nema pritužbi.

Komentarišući kako vidi budućnost s novim predsjednikom Argentine kazala je: "Ljudi mogu da misle šta žele. Istina je da smo sretni zajedno".

"Ne unosimo posao u našu vezu, naši zajednički trenuci su za uživanje. Dobro koristimo zajedničko vrijeme, mazimo se, grlimo, povezujemo se, razgovaramo o svojim osjećajima, emocionalnim i duhovnim stvarima", poručila je.

Svoju vezu potvrdili su u augustu prošle godine, a Milei je na Twitteru napisao: "Nemoguće je ne voljeti je! Živjela sloboda, dovraga".