Lifestyle

Raskošna vjenčanica Sophie Turner oduzima dah

Autor: Žene.ba
Raskošna vjenčanica Sophie Turner oduzima dah

Ako pitate ovaj slavni par, jedno vjenčanje nije dovoljno pa su zavjete razmijenili dva puta.

Prvi put su glumica Sophie Turner i njen odabranik, glazbenik Joe Jonas stali pred oltar u kapelici u Las Vegasu nakon dodjele glazbenih nagrada Billboard. Njihovo iznenadno (i skromno) vjenčanje mnoge je tada iznenadilo, a ljubitelji mode su s nestrpljenjem iščekivali outfit koji je Turner odabrala za ovaj događaj. Naime, zvijezda "Igre prijestolja" odjenula je zanimljiv svileni kombinezon u boji bjelokosti čiji dizajn potpisuje brend Bevza, a može se kupiti po cijeni od 580 dolara (oko 3800 kuna).

Iako su obožavatelji nakon njihove razmjene zavjeta bili uvjereni da je to to i da najavljivanog ljetnog vjenčanja u Francuskoj neće ni biti, slavni par ih je još jednom uspio iznenaditi.

Odlučili su ponoviti vjenčanje u društvu prijatelja i obitelji, a lokacija koju su odabrali, luksuzni dvorac na jugu Francuske, odmah je odala da će biti riječ o raskošnom, spektakularnom događaju. U skladu s tim, Sophie je odabrala vjenčanicu koja oduzima dah.

https://www.instagram.com/p/BzetyOqhAQq/?utm_source=ig_embed

Riječ je o očaravajućoj kreaciji koja kombinira dva najveća trenda u svijetu vjenčanica, svilu i čipku, a dizajn potpisuje slavni Louis Vuitton. Sophie je odabrala klasičan kroj i klasične materijale, ali se poigrala i trendi detaljima poput dubokog dekoltea za koji treba imati hrabrosti.

Kako bi ovako raskošna kreacija u potpunosti došla do izražaja, glumica se odlučila za jednostavno raspuštenu kosu i lagane valove u kosi te decentan make-up.

Čak ni dizajner Nicolas Ghesquière, koji je zaslužan za ovu kreaciju, nije odolio pohvaliti se svojim radom na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BzeiaV7okQw/?utm_source=ig_embed

"Apsolutno prelijepa", napisao je u opisu fotografije na kojoj Turner pozira okrenuta prema zrcalu, a do izražaja dolazi bogata, čipkasta suknja i zanimljiv izrez na leđima koji je dokaz da i otvorena leđa mogu biti decentna.

Na ovom spektakularnom događaju pojavila su se i brojna slavna imena, poput Priyanke Chopre, Maisie Williams, Nicka Jonasa i Kevina Jonasa, ali i mnogih drugi.

Index.hr