Pjenušci rijetko izlaze iz mode, a rado su viđeni, kako u ruci tako i u boci, jer svakom druženju daju dašak profinjenosti i glamura.
Ukoliko su vam dosadile visoke tanke konične čaše te svoja druženja želite dodatno razveseliti jednom bubbly novotarijom za vas imamo pravu poslasticu.
U pitanju je sladoled na štapiću, odnosno lizalica od pjenušca i voća.
Ovisno o vrsti šampanjca odabire se voće koje uz njega najbolje paše. Zajedno s relativno sitno narezanim voćem pjenušac e stavlja u kalup za sladoled, po mogućnosti se može i dodatno zasladiti, a cijeli doživljaj pojačati dodavanjem nekog jačeg alkoholnog pića.

elle.hr
grad u najboljim izdanjima
Outfiti Sarajeva ove zime: Kada hladnoća postane modna inspiracija
Nesvakidašnje zaruke
Ko je Aida Čičkušić, žena koja je osvojila Damira Džumhura?
savjeti za mame