Lifestyle

Rebecca Loos tvrdi da je zatekla Davida Beckhama u krevetu sa španskom manekenkom

Autor: Žene.ba
Rebecca Loos tvrdi da je zatekla Davida Beckhama u krevetu sa španskom manekenkom

Rebecca Loos, žena koja je navodno imala aferu s Davidom Beckhamom početkom 2000-ih, prisjetila se da je bila jako povrijeđena kada je navodno zatekla bivšeg fudbalera u krevetu s drugom ženom.

Rebecca je bila Beckhamova osobna asistentica i tada su bili na zabavi koju je pripremio fudbaler Ronaldo Nazário u svom domu u septembru 2003. godine. David se tada, kaže Rebecca, skrivao u vrtu razgovarajući sa španskom manekenkom.

"To je boljelo", rekla je Loos za Daily Mail. Ali, ubrzo ju je Victoria Beckham nazvala na mobitel. "Uznemirena je bila jer je zvala Davida, a on joj se nije javljao. Rekla sam da ne znam gdje je. A ona je rekla: 'Nemoj poklopiti, idi i pronađi ga'. Rekla sam okej", prisjeća se Rebecca.

"Malo je bilo čudno. Ušla sam u kuću, popela se stepenicama i vidjela dva Davidova tjelohranitelja ispred vrata", rekla je Rebecca. Tjelohraniteljima je rekla kako Davida zove supruga, a jedan od njih odmah je otišao u spavaću sobu u kojoj je fudbaler.

"Vratio se s Davidom. Vidjela sam manekenku kako leži na krevetu. Znala sam kako je to spavaća soba. Naljutila sam se, samo sam ga pogledala, dala mu mobitel i rekla 'tvoja žena'", prisjetila se Loos. Zatim je David razgovarao sa suprugom.

"Bila sam tako povrijeđena. Bio je to užasan osjećaj i u sebi sam se pomislila 'ti glupa budalo'", rekla je.

Nedavno je Rebecca rekla da želi da se David Beckham ohrabri i javno ispriča što je povrijedio svoju ženu, a zatim ga je optužila da glumi žrtvu u Netflixovom dokumentarcu. "To sve izgleda tako da on sebe predstavlja kao - 'jadni ja'. Mora preuzeti odgovornost", kazala je Rebecca.

Žene.ba

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu