Lifestyle

Robert De Niro i Al Pacino ponovno glume mafijaše u filmu Martina Scorsesea

Autor: Žene.ba
Robert De Niro i Al Pacino ponovno glume mafijaše u filmu Martina Scorsesea

Na YouTubeu kanalu streaming servisa Netflix pojavio se trailer za film The Irishman redatelja Martina Scorsesea. Glavne uloge igraju ni manje ni više nego Robert De Niro, Al Pacino i Joe Peshi. Koja ekipa, zar ne? Kao da smo se vratili u vrijeme filmova Kum IIVrućina ili Righteous Kill kada je kultni glumački dvojac De Niro i Pacino glumio zajedno.

U središtu radnje filma The Irishman nalazi se priča koja se odvija u pozadini organiziranog kriminala u poslijeratnoj Americi. A tko najbolje njeguje estetiku poslijeratne Amerike i organiziranog kriminala? De Niro i Pacino. Ideja filma je prikazana kroz oči veterana Drugog svjetskog rata Franka Sheerana, plaćenog ubojice i prevaranta. U filmu otkrivamo koju je ulogu Frank imao u nestanku slavnog gangstera Jimmyja Hoffe.

Budžet koji je Netflix osigurao za renomiranog redatelja Scorsesea iznosio je 125 milijuna dolara. Premijera će se održati 27. rujna na filmskom festivalu u New Yorku, nakon čega će se pojaviti na Netflixu. U nastavku pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=1Expe7hf6MU

Journal.hr