Lifestyle

Serena Williams rodila drugu kćer

Autor: Žene.ba
Serena Williams rodila drugu kćer

Dobrodošla, Adira River Ohanian," napisao je AlexisOhanian na Twitteru u utorak, dijeleći fotografije njihove proširene porodice.

Teniska ikona Serena Williams je dočekala svoje drugo dijete, djevojčicu, kako je njen suprug objavio na društvenim medijima.

"Dobrodošla, Adira River Ohanian," podijelio je Williamsin suprug Alexis Ohanian na X u utorak popodne.

"Zahvalan sam što mogu reći da naša kuća puna ljubavi: sretna i zdrava novorođena djevojčica i sretna i zdrava mama. Osjećam zahvalnost," dodao je.

Pohvalio je svoju suprugu, koja ima 41 godinu, rekavši: "Sada si mi darovala još jedan neusporediv dar — ti si GMOAT," što znači "Najveća majka svih vremena."

Podijelio je fotografije Williams koja drži svoje novorođenče sa Ohanianom i njihovom petogodišnjom kćerkom Olympiom.

"Hvala fantastičnom medicinskom osoblju koje je brinulo o mojoj ženi i našoj kćerki. Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam upoznao Olimpiju s njenom sestrom," napisao je.

Zaključio je sa biblijskim stihom koji glasi: "Tvoj mir bi bio kao rijeka, tvoje blagostanje kao valovi mora."

Ugledna teniska zvijezda je objavila u Vogueu prošlog avgusta da planira povući se iz tenisa i fokusirati se na rast svoje porodice.

"Nikada mi se nije svidjela riječ 'penzija'," napisala je Williams. "Možda je najbolja riječ koja opisuje što radim 'evolucija'."

"U ovim danima, ako moram birati između izgradnje svog teniskog rezimea i izgradnje svoje porodice, biram ovo drugo," dodala je.

(Žene.ba)