Lifestyle

Šest iznenađujućih stvari koje uzbuđuju svakog frajera

Autor: Žene.ba
Šest iznenađujućih stvari koje uzbuđuju svakog frajera

Ako ste pomislile da muškarce uzbuđuju samo seksualne stvari i dijelovi tijela - varate se. Kao i žene, muškarci seksualno uzbuđenje također vežu s neseksualnim objektima, pojavama i slično. Možda će vam se neke stavke od navedenih učiniti apsurdnima, ali ipak ih je velika grupa ispitanih muškaraca potvrdila.

Parfem

Njuh igra važnu ulogu po pitanju seksualnog uzbuđenja. Vrlo često i muškarci i žene vežu određeni parfem za osobu i uzbude se čim ga osjete.

Pjesma

Neke pjesme su doslovno pokretači seksa, a kako je onda ne bismo povezivali s uzbuđivanjem kada nas podsjeća na dobar provod?

Crvena boja

Već je poznato da je crvena boja strasti i ljubavi, ali i neposredno sredstvo za uzbuđivanje partnera. Stoga, ako idete u potragu za seksi donjim rubljem, svakako odaberite kompletić u crvenoj boji.

Čista i mirisna posteljina

Koliko god je ovo relaksirajuća stvar, toliko i mami na igru pod plahtama.

Njegova košulja na vama

Muškarcu je jednostavno seksi vidjeti njegovu košulju nemarno zakopčanu na vašem golom tijelu. To će ga odmah potaknuti da je s vas skine.

Strah

Koliko god čudno zvučalo, velik broj muškaraca uzbuđuju nepoznate situacije u kojima istodobno osjećaju strah i navalu adrenalina.

Index.hr