Lifestyle

Severina objavila dosad neviđenu fotku sa sinom

Autor: Žene.ba
Severina objavila dosad neviđenu fotku sa sinom

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom koja je nastala 2017. godine u Splitu. "Jugo... prosinac 2017.", napisala je kratko Severina uz fotografiju na kojoj sinu popravlja kaputić. Na fotografiji Severina nosi čizme s potpisom modne kuće "Balenciaga".

" Koliko slatkoće na jednoj fotografiji", "Ljubav najjača, najiskrenija, neraskidiva", pisali su raznježeni pratitelji pjevačice.

S njima je u tom periodu u Splitu bio i Igor Kojić, što otkrivaju Severinine fotografije iz tog razdoblja. Posljednjih dana srbijanski mediji pišu o navodnoj svađi Severine i porodice Kojić.

Inače, Severina se sa sinom susrela početkom maja nakon više od mjesec dana razdvojenosti.

Severina je u Beogradu boravila u karantinu mjesec dana s porodicom svog supruga, a tokom tog razdoblja Aleksandar je bio u samoizolaciji s ocem Milanom Popovićem. Prema pisanju nekih medija, za to vrijeme uspjela je sina vidjeti samo na 15 minuta, a prvi put su nakon sedam godina Uskrs proveli odvojeni.

Severina sa sinom 2017. - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Severina sa sinom 2017. Foto: Instagram

- Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom - ispričala je u svojim emisijama uživo na SeVeTeVeu.

Žene.ba