Lifestyle

Severina pozirala na splitskoj rivi i najavila fenomenalan doček Nove godine

Autor: Žene.ba
Severina pozirala na splitskoj rivi i najavila fenomenalan doček Nove godine

Severina je objavila fotografije na kojima pozira na splitskoj rivi te najavila fenomenalni doček Nove godine.

"'Po rivi šetale, pravile se da smo važne, da smo pametne i snažne...' Sutra svi ovako. Ulazimo u novu", navela je u opisu.

Profinjenim fotografijama oduševila je mnoge pratitelje na društvenim mrežama.

"Sve ti boje lijepo stoje. Tvoj grad je procvjetao kad si došla. Tako lijepa i nasmijana donijela novu ljubav i sreću", napisala je jedna korisnica Instagrama.

"Ovo će biti najbolja noć koja će se pamtiti dugo, dugo. Prvi put sam za Novu godinu u svom rodnom gradu, na ovoj rivi koju sam i opjevala i gdje sam pjevala kad sam bila mala. Tu sam išla u muziku školu, čekala sam bus broj šest ovdje na rivi upravo gdje će biti pozornica", kazala je Severina za Novu TV.

Pored Severine, u Splitu će nastupiti popularni reper Andrija Vujević, poznatiji kao Vojko V. Pjevačica se osvrnula na težak period koji je iza nas i pozvala građana da se pridruže provodu.

"Teška godina za hrvatsku muziku, teška godina i za brojne ljude koje smo izgubili. Ovo vrijeme korone nas je nekako stislo i donijelo depresiju među ljudima, tako da, ako su sami, bilo bi lijepo da navuku kaput. Bit će lijepo vrijeme pa da se spuste možda, ako ne zbog mene, onda zbog Vojka", zaključila je.

Žene.ba